Om oss

Lexow Låsservice ble etablert i 1877 og var blant de første firmaer i Norge som seriøst satset på person-verneutstyr. Fra 1959 startet Lexow AS med låsservice og i 1991 ble Lexow Låsservice åpnet i Oslo. Senere, i 2000, flyttet butikken til Moss.

Lexow Låsservice AS har i dag 15 ansatte og 8 komplette servicebiler til disposisjon for kunder i Oslo, Akershus og Østfold.

De ansatte i Lexow Låsservice AS har alle bred erfaring innen låsesmedyrket og tømrerfaget. Videre har de lang erfaring innen adgangskontroll og porttelefoner.

Lexow Låsservice AS fører kvalitetsprodukter fra kjente leverandører

En del av
Prosero Security Group

Fellesnevnerne for selskapene våre er høye kunnskap- og servicenivåer, fornøyde kunder og en sterk plassering i det lokale markedet. Som en del av Prosero kan selskapene våre opprettholde et nært forhold til kundene sine og samtidig tilby den store organisasjonens sikkerhet og konkurranseevne.

Dette betyr at vi kan tilby kundene våre et komplett utvalg av produkter og tjenester og være en sikkerhetspartner som alltid er tilgjengelig og tar et langsiktig ansvar for kundene våre.

Proseros desentraliserte modell gjør det mulig med hurtig tilvekst, større ansvar og nærhet til kundene. Å være nær det lokale markedet gjør det mulig for Prosero å tilpasse seg de lokale forutsetningene og samtidig dra nytte av tjenestetilbudene og best praksis i det nordiske nettverket.

Prosero er etablert på over 150 plasser i hele Nord-Europa og omsetter for over 4 milliarder SEK årlig. De lokale selskapene har i høy grad ansvar for sitt selskap og sitt resultat.