Innbruddsalarm og kameraovervåking i Østfold

Vi tilbyr innbruddsalarmer og kameraovervåkning for selskaper og private anlegg og har kunder fra bedrifter, så vel som butikker, restauranter og forhandlere. Vi leverer også kameraovervåking til kommune, helse- og omsorg og skole, kritisk infrastruktur og hjem med store verdier, for økt trygghet og sikkerhet. I Østfold har vi kunder i Moss, Sarpsborg og også Fredrikstad. Vi er alltid på veien, og har med det god beredskap i alle byene i Østfold.

Avtal befaring
eller videobefaring!

  • Er det vanskelig å utføre årlige kontroller i tide?
  • Ønsker du mer kontroll og høyere grad av sikkerhet på din eiendom?

FYLL UT SKJEMA FOR BEFARING

Sikkerhet_kamera_2

Kamera overvåking

Vi i Lexow Låsservice har lang erfaring og høy kompetanse på kamerainstallasjoner og nettverk. Over hele Østfold har vi montert pakkeløsninger for små og mellomstore anlegg, og vi skreddersyr også løsninger for kunder som trenger store, avanserte kamerasystemer. Vi har samarbeid med andre bedrifter internt i Prosero-gruppen som har høy kompetanse innenfor IT, analyse og integrasjon med andre systemer for optimal funksjonalitet.

30

Kameraovervåking – næring
og privat

Vi har kameraovervåking og kamerasystemer for næring og private anlegg og har kunder fra hele Østfold. Vi leverer til butikker, restauranter og næringsbygg. Vi i Lexow Låsservice leverer også kameraovervåking for kommune og helse- og omsorgssektoren samt skole. Se våre referanser, der vil man kunne se skoler og næringsbygg fra Sarpsborg, Fredrikstad, Råde og Rakkestad.

32

Går du med planer om å installere innbruddsalarm?

Vi i Lexow Låsservice er spesialister på maskinvare, programvare og nettverk innen innbruddsalarmsystemer. Vi utfører alltid en grunnleggende undersøkelse for å finne den beste løsningen for innbruddsalarmer for nettopp dine eiendommer. Ta kontakt med oss hvis du har store verdier du ønsker å sikre. Vi tilpasser innbruddsalarmer ut fra dine behov og krav

31

Hvordan fungerer en innbruddsalarm?

Innbruddsalarmer fungerer på forskjellige måter, avhengig av hva slags alarm man har valgt. Grunnleggende for de fleste innbruddsalarmer er at en alarm utløses når det oppdages et innbrudd. Det kan enten være en alarm med lyd eller alarm som ikke lager lyd, en såkalt stille alarm. Denne alarmen går via innbruddsalarmen direkte til din alarmsentral eller et. I Moss og Sarpsborg er det flere sikkerhetsselskaper som våre kunder benytter seg av.