Bewator


En tryggere arbeidsdag!

Økt fokus på sikkerhet fører til at bedrifter ønsker å sikre sine ansatte og sine eiendeler på best mulig måte. En effektiv måte å øke sikkerheten på er å installere et moderne adgangskontrollsystem.

Bewator AS er Skandinavias ledende produsent av adgangskontrollutstyr og integrerte sikkerhetssystemet. Våre systemer er fleksible og passer til de fleste bedrifter og bygninger. Systemene sørger for at alle de viktigste aspektene ved bedriftens daglige drift vil bli opprettholdt.

Rønning Elektro AS er sertifisert Bewator forhandler, og har lang erfaring når det gjelder installasjon og drifting av Bewators ulike sikkerhetssystemer.

Her kan du laste ned påmeldingsskjema.

Adgangskontroll
Bewators adgangskontrollprogram består av lett håndterlige kortlesere i forskjellige utførelser. Kortleserne er først og fremst beregnet på å styre elektroniske låser, men kan også forbikople alarmer, styre garasjedører, heiser osv.
Omfattende sortiment
Produktsortimentet fra Dorma er meget omfattende. Dorma er spesialisert innen dørteknikk, og kan levere dørstyringsprodukter og beslag fra den enkleste til den mest avanserte løsning. I tillegg til å være teknisk avanserte har produktene også et tidsriktig design.

FORSIDE           OM OSS           BEWATOR           KONTAKT

Porttelefoner
Økte krav til sikkerhet gjør at bedrifter i dag vil ha en mulighet til å låse døren for uvedkommende. Samtidig skal man enkelt kunne slippe inn besøkende og ansatte. Den enkleste om mest effektive måten å løse dette problemet på, er å velge et moderne porttelefonsystem.
Adgangskontroll – kodelåser – porttelefoner – filing av alle typer nøkler.

Tilpasning
Bewators adgangssystemer er tilpasset bedrifter og eiendommer som ønsker en helhetlig og sikker løsning.

Kommuner
Flere kommuner har valgt Bewators adgangsløsninger for å ta vare på den totale sikkerheten av kommunens eiendommer. Gjennom fjernkommunikasjon via modem eller data-nettverk oppnår men en meget god overvåkning av sikkerheten i de ulike bygninger

Sykehus
Gjennom muligheten til å administrere flere anlegg via datanettverk, kan en sentral organisasjon enkelt administrere sykehuset og alle tilhørende bygninger.

Butikker
Bewators adgangssystemer er løsningen for mange kjøpesentre. Man kan dele et system mellom flere ulike butikker, hvilket innebærer at kostnaden minimeres. Adgangssystemet blir da en sentral ressurs i eiendommen.

Kontorer
I kontorlokaler er det vanlig å la Bewators adgangsløsninger ta ansvaret for sikkerheten. Også her har man muligheten for å dele opp systemet mellom ulike leietakere.

Ta kontakt med oss i dag for ytterligere informasjon.
Her kan du laste ned kontaktskjema.